Minnesgåva

Hedra minnet av en avliden anhörig eller vän med en gåva till Sveriges Lions Hjälpfond.

Ange i  formuläret nedan namnet på den avlidne, givares namn och ev. minnestext samt  plats och datum för begravningen och adress till begravningsbyrå, uppgift om gåvoinbetalare, val av minnesbrev i form av PDF eller som utskick med post till anhörig eller annan adress dit vi ska skicka minnesbrevet När du har skickat iväg dessa uppgifter kommer du att skickas till en sida där du kan välja betalsätt.

Tack för att Du/Ni tänker på Sveriges Lions Hjälpfond!

(Med postens brev till begravningsbyrå, gåvoinbetalare, anhörig, annan adress. Räkna minst tre dagar för postdistribution.)