Lions jubileumsinsamling

Lions fyller 100 år 2017. Det kommer att firas bland annat genom att Lions och dess medlemmar i klubbarna gör en jubileumsinsamling, För barn och ungdomar i Sverige, till förmån för barn och unga som lever under knappa ekonomiska förhållanden.

Det finns många barn och ungdomar i Sverige utan ekonomiska möjligheter att få uppleva gemenskap med andra barn, ungdomar och vuxna i lämplig miljö. En del blir kvar i sitt bostadsområde när andra åker iväg. Därför vill Lions ge dessa barn en möjlighet till ny miljö som ger livskvalitet genom att stödja så att de kan exempelvis: Åka på sommarkollo, delta i fritidsaktiviteter och delta i utflykter.

Stöd Lions 100-års jubileumsinsamling:

För barn och ungdomar i Sverige,

genom att ge en gåva till Lions på din ort eller till Lions Hjälpfond.